Categorieën
Nieuws

Bestuursbuddies gezocht!

Hallo mede-dansliefhebbers!

Wij – Freya, Roald & Leanne – willen komend jaar graag iets terug doen voor het mooie Dance2.0 en hebben ons daarom aangemeld als kandidaat voor het bestuur 2020 – 2021.

Zoals Fabrice, Nadine en Kyo al eerder hebben verteld is het niet ideaal om een bestuur van slechts 3 mensen te hebben. Het risico is namelijk dat we geen tijd zullen hebben voor leuke extra’s (zoals een dansvoorstelling!). We zouden het dus heeeeeeel fijn vinden als er nog 2 mensen zich vrijwillig in willen zetten als bestuurslid komend dansjaar. Heb je interesse? Bel/mail/app dan naar Fabrice, Nadine en/of Kyo :)

Dan zullen we nu onszelf alvast introduceren, want je wil natuurlijk wel weten met wie je dan bestuur gaat doen!

Freya (links)
“Hallo lieve dansers! Na 5 jaar bij Dance2.0 te hebben gedanst, ben ik ontzettend blij en gemotiveerd om me bij het bestuur van de vereniging te voegen. Ik ben Freya Sixma, 28 jaar en communicatiemedewerker in ‘real life’. Mij zul je vooral zijn tegengekomen bij Modern, maar ik zeg ook geen nee tegen een les Burlesque of een Optreedgroep. Ik kan niet wachten om met jou het bestuur compleet te maken dus app, bel, mail vooral!”

Leanne (onder)
“Hoi! Mijn naam is Leanne Heuberger, 26 jaar. Ik woon nu anderhalf jaar in Utrecht en sinds kort samen met mijn vriend (all grown up). Voorjaar 2019 heb ik mijn eerste dansblok bij Dance2.0 gedaan en ik kan erg genieten van het samen dansen met deze fijne groep mensen. Qua stijlen gaat het bij mij all over the place: Van hiphop naar jazz van modern naar dancehall. Tot snel!”

Roald (boven)
“Hoi, ik ben Roald Neuteboom. Dans nu bijna een jaar bij Dance2.0 en ben 26 jaar. Hiervoor gestudeerd in Utrecht en mijn laatste jaar bij STUdance gedanst (Jazz). Op het moment probeer ik vanalles uit waar ik nog minder mee bekend was zoals Urban en Fysiek Danstheater. Iedere keer heerlijk dansen met een leuke groep en docent. Ik heb er zin in er een tof jaar van te maken, help je mee?”