Categorieën
Nieuws

Wil jij ook dansen in de Stadsschouwburg? (inschrijving gesloten)

Ieder jaar organiseert dansvereniging STUdance een grootse eindvoorstelling voor haar dansgroepen. Dit jaar is er een primeur… Dance 2.0 is uitgenodigd om mee te doen! Op zondag 17 juni zullen wij shinen op het podium van de Stadsschouwburg in Utrecht, hoe gaaf is dat!

Wil jij ook meedansen? Meld je dan nu aan via het online aanmeldformulier!

De groep oefent vanaf 22 maart op donderdagavond om 20.00-21.30 uur in Nieuw Welgelegen; een mooie zaal met genoeg ruimte om alvast te doen alsof je in de schouwburg staat! Onze docente Nina zal de lessen geven en voor een KNALLENDE SHOW DANS zorgen! Tijdens de eerste les zal er ruimte zijn voor jouw eigen input en afstemming met de groep.

Kosten: 12 lessen x €7 = €84. Daarnaast komt er mogelijk nog een kleine bijdrage aan STUdance voor de voorstellingsdag zelf.

Thema voorstelling:
De voorstelling van STUdance heet “The Bucket List” en gaat over een groepje studenten die een bucket list met vijftien doelen vindt. Ze komen erachter dat ze samen de eerste vijf doelen al ooit uitgevoerd hebben (fase 1) en besluiten de andere tien ook uit te voeren (fase 2 en 3). Vijftien ervaringen rijker beseffen ze zich dat het bereiken van tastbare doelen niet per se het belangrijkste hoeft te zijn in het leven. Ze voegen zelf vijf meer abstracte doelen toe aan de bucket list (fase 4). Wanneer ze elkaar na een aantal jaar weer treffen, evalueren ze met elkaar of de doelen beschreven in fase 4 behaald zijn (fase 5).

STUdance bestaat dit jaar 25 jaar en dit betekent dat er al 24 eindvoorstellingen geweest zijn in de afgelopen jaren. Ter ere van dit speciale jubileum hebben zij elk doel van de bucket list gekoppeld aan een titel van een eindvoorstelling van afgelopen jaren. Elke dansgroep krijgt één doel toegewezen; ons bucket list doel is “Genieten van de kleine dingen”! :-D 

Data:
Donderdag 22 maart t/m 14 juni – Danslessen: 20.00-21.30 uur in Nieuw Welgelegen. Let op: op 10 mei gaat de les helaas niet door i.v.m. Hemelvaart.
Zondag 17 juni – Voorstellingen:
Zorg ervoor dat je heel deze dag vrij houdt, want het belooft een volle, maar ook heel speciale en gezellige dag te worden! De shows zullen om 16:00 en 20:00 uur in de Stadsschouwburg plaatsvinden. ‘s Ochtends is het moment voor spacen op het podium en een generale repetitie op de dag zelf!