CategorieΓ«n
Nieuws

Even voorstellen

Lieve dansers,

Elize, Roald en Elza hebben zich aangemeld voor het Dance 2.0 bestuur 2021-2022! πŸ₯³ Zij stellen zich hieronder voor. Wordt jij het vierde bestuurslid? Bel/mail/app vooral naar Freya, Leanne, Stephanie, Tessa of Roald πŸ˜ƒπŸ’ƒ

Nou, laten we maar onszelf voorstellen:

Elize (links)
Hoi lieve dansers,
Dit nieuwe bestuurslid stelt zich even voor: mijn naam is Elize, ik ben Elize, 24 en ik dans sinds een jaar bij dance 2.0. in het laatste jaar van mijn studie had ik besloten dat ik nog wat willekeurige dingen wilde uitproberen, en dansen was daar een van. En dat is me goed bevallen! Ik hou van de diversiteit en flexibiliteit binnen dance 2.0, want daardoor kan ik elk blok iets anders uitproberen. Ik vind het namelijk erg leuk om lekker veel verschillende en nieuwe dingen te doen, zoals dansen, vrijwilligerswerk, dungeons & dragon spelen, en soms een motorlesje volgen. Ik heb artificial intelligence gestudeerd en ben tegenwoordig aan het werk als data scientist. Als nieuwe uitdaging lijkt het me erg leuk om bestuur te doen, zodat we in september weer kunnen starten met een nieuw dansjaar! πŸ’ƒπŸ’ƒ

Elza (onder)
Hi lieve dansers,
Mijn naam is Elza, 26 jaar en ik woon nog heerlijk studentikoos samen met 9 man en onze kater Pablo. Ik ben een open persoon, houd heel veel van droge humor, slecht meezingen, spelletjes spelen, etentjes, borrelen en dansen. Zelf dans ik al met veel plezier sinds mijn vierde, en ben toen ik naar Utrecht vertrok dan ook direct opzoek gegaan naar een leuke nieuwe dansplek. Na een hele gezellige tijd bij Studance ben ik overgestapt naar Dance 2.0 waar ik nu met veel plezier dans.
Dat bij Dance 2.0 er ieder blok weer de mogelijkheid is om een andere dansstijl te kiezen en van nieuwe dansdocenten te leren vind ik heel waardevol. Daarnaast vind ik de sociale kant van het dansen in verschillende groepen en de activiteiten ook heel leuk!
Zelf ben ik nΓ©t student af (interieuradviseur en basisschool leerkracht), dus dit gaat een jaar vol nieuwe ervaringen worden voor mij. Zoals zoeken naar een leuke werkplek en een nieuw huisje.
Deze dingen zorgen er wel voor dat ik even twijfelde of een plek binnen het bestuur nu wel goed uitkomt, maar na een gezellig en informatief telefoontje was ik overtuigd. Ik begrijp nu dat het vooral een gezellige tijd gaat worden (lustrum jaar!!) waarin wij er samen voor zorgen dat wij met zijn allen kunnen blijven genieten van Dance 2.0, en dat er daarnaast nog genoeg tijd is voor een druk sociaal leventje. Ik kijk er naar uit om te starten en hoop dat er meer dansers zijn die mee willen helpen in het bestuur!

Roald (boven)
Hoi, ik ben Roald, ondertussen 27 jaar en dit gaat mijn tweede jaar bestuur bij Dance 2.0 worden! Dit wordt dan ook mijn derde jaar dansen bij Dance 2.0, hiervoor heb ik een jaar Jazz bij STUdance gedanst. Bij U Dance ben ik begonnen met dansen, eerst stijldansen en daarna ook salsa.
Ben naast dansen ook van het basketballen, gezelschapsspellen en games. Ik houd erg van variatie en het sociale aspect van sport, hiermee zit ik met Dance 2.0 dus wel gebakken πŸ˜„.
Afgelopen jaar hadden/hebben we veel grote plannen, hiervan kon een hoop natuurlijk niet. Ondanks dat er minder kon ben ik heel blij met wat we afgelopen jaar hebben neergezet en wΓ©l allemaal hebben kunnen doen πŸ’š. Ik kijk er naar uit om komend jaar de ruimte van weer meer mogen goed te kunnen benutten met de mijn andere bestuurstoppers. Naast “nieuw jaar, nieuwe kansen” is het komend jaar ook nog eens lustrum, nog meer reden dus om er wat leuks van te maken.
Mocht je denken, oh dat klinkt leuk, dan komt dat goed uit: er is nog plek voor gezellige mensen in het bestuur van komend jaar! Laat vooral even wat weten dan πŸ˜‰.