Categorieën
Nieuws

NIEUW: Hoopdance (inschrijving gesloten)

Hoelahoepen maakt je zelfverzekerd, vrolijker en fit! Zodra je de hoelahoep oppakt heb je er een nieuwe hobby en passie bij. Docente Paulina van Hulahoopin’ wil dit graag iedereen zelf laten ervaren!

Tijdens de cursus leer je dansen met de hoelahoep als partner op urban, afro, latin, dancehall en hiphop beats. (Lekker!) De muziek tijdens de lessen is belangrijk en helpt je volledig te focussen op de beweging en het ritme van de hoelahoep. Het lichaam wordt flink uitgedaagd om het ritme van de hoelahoep en de muziek samen te laten komen. In een aantal weken leer jij hoepelen om je schouders, benen, nek, handen, enkels, voeten en middel. Je traint dus echt je hele lichaam tijdens een work-out van 90 minuten.

Deze nieuwe stijl wordt als kort blokje van 5 lessen gegeven. Let op: Er zal daarom geen proefles zijn! We starten op donderdag 15 februari om 20.00-21.30 uur in Nieuw Welgelegen. Heb jij er ook nu al zin in? Meld je dan snel aan via het online inschrijfformulier! Dit kan nog t/m vrijdag 9 februari, je hoort ditzelfde weekend of je bent geplaatst.