Categorieën
Nieuws

KasCo, AcCie of AVR?!

Voor het aankomende seizoen zijn we weer op zoek naar enthousiaste leden die het bestuur willen bijstaan. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende commissies.

Allereerst zijn we op zoek naar nieuwe leden voor in de Kascommissie! De Kascommissie controleert en assisteert de penningmeester. Wil jij aankomend seizoen aansluiten? Als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt, stuur dan een mailtje naar penningmeester@dance20utrecht.nl!

Vind jij het leuk om aankomend seizoen voor extra gezelligheid te zorgen binnen Dance 2.0? De Activiteitencommissie organiseert allerlei leuke activiteiten, zoals borrels of een bezoek aan een mooie (dans)voorstelling. Bruis jij al van de goede ideeën? Om je aan te melden of voor meer informatie kan je mailen naar secretaris@dance20utrecht.nl.

Of wil jij graag het bestuur helpen met adviezen, ondersteuning en het beleid in de gaten houden? Dan is de Adviesraad iets voor jou! Bij interesse of als je meer informatie wil, kun je mailen naar avr.dance2.0@gmail.com. Je kunt ook altijd Zimma, Eveline, Iris of Marjelle even aanspreken.