Categorieën
Nieuws

Relaxed het jaar uit: nieuwe workshops Body&Mind

Het dansseizoen loopt langzaam op zijn eind. Om het jaar net zo ontspannen af te sluiten als we het begonnen zijn, zullen we in de tweede helft van blok 4 weer een blokje Body&Mind verzorgen. Je kunt je opgeven voor losse workshops, maar uiteraard kun je je (tegen een gereduceerd tarief) ook opgeven voor alle vijf de lessen!

21 mei:  Yin Yoga door Lana
Yin yoga is een stijl die gericht is op verzachting, verstilling in ontspanning. Het heeft en diepe, intense uitwerking op lichaam en geest.
In de yin-les help ik je om te onderzoeken wat werkt voor jouw lichaam, om bewust stil te staan bij wat je voelt en naar je eigen balans te zoeken.

28 mei: Hatha Yoga door Emily
In Hatha yoga staat het evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal. Dynamische en statische houdingen wisselen elkaar hierbij af.

4 juni: Hatha Yoga door Jill
Jill zal eveneens een lesje Hatha yoga komen geven. Ze beschrijft dit zelf als “een toegankelijke yogavorm waarbij zowel de ademhaling als de houdingen belangrijk zijn: aanspannen / loslaten, beweging / rust, activiteit/ ontspanning, inademing / uitademing.”

11 juni: Body Balance door Nina
In Body Balance wordt Yoga gecombineerd met Pilates en Tai Chi. Je werkt zowel aan kracht als flexibiliteit en let daarbij ook nog eens goed op je ademhaling.

18 juni: Pilates door Zimma
In deze Pilatesles doen we (veel core) oefeningen die gericht zijn op kracht, stabiliteit, houding, coördinatie, ademhaling. Na ruim een uur echte Pilates oefeningen doen we ook rustig stretch- en ontspannnendere oefeningen zodat je niet alleen je lijf goed getraind hebt, maar ook helemaal ontspannen bent!

Alle lessen vinden plaats in de Spiegelzaal van Sophies Kunstprojecten van 19.30 tot 21.00 uur.

Je kunt je zoals gezegd opgeven voor losse workshops. Je betaalt dan 7 euro per les van anderhalf uur. Als je je voor alle vijf de lessen opgeeft, betaal je in totaal maar 31 euro (in plaats van 35). Kom dus vooral lekker het hele blokje meedoen! Inschrijven kan via het inschrijfformulier tot vrijdag 17 mei 23.59 uur.