Categorieën
Nieuws

Update blok 4

Het zijn gekke tijden, maar ondanks dat dansen we bij Dance 2.0 gewoon door! Deze week zullen er op maandag, dinsdag en woensdag proeflessen worden gehouden. Deze zullen live worden gestreamd via YouTube. De maandaglessen staan al klaar: de proefles Fysiek Danstheater kun je hier bekijken en de proefles Urban Fusion vind je hier. Hou voor de overige proeflessen ons YouTubekanaal in de gaten!

De overige lessen van blok 4 zullen, net als in de tweede helft van blok 3, plaatsvinden via videobellen. We zijn nog even aan het testen welk programma hiervoor het fijnste werkt, maar als je je inschrijft krijg je alle informatie die je nodig hebt in de bevestigingsmail.

We hebben ervoor gekozen om deze lessen live aan te bieden, zodat je direct contact kunt hebben met je docent en je mededansers en je toch nog een fijn vast sportmomentje kunt inbouwen in je week. Omdat we hebben gemerkt dat een Skype- of Zoomgesprek met te veel mensen de kwaliteit vaak geen goed doet, zullen er per les maximaal 15 dansers kunnen deelnemen. Mocht na de eerste les blijken dat jouw internet of hardware toch niet geschikt is voor het programma dat we zullen gebruiken voor de lessen, dan kun je je daarna alsnog uitschrijven. Je betaalt dan alleen voor de eerste les.

Tot slot willen we jullie nog even bedanken. We hebben zo veel lieve reacties gehad en zo veel mensen hebben de enquête ingevuld. We zijn als bestuur heel blij dat jullie zo met ons meedenken. Bedankt!